25 alumnes cursen el primer cicle formatiu dedicat a l'esport i al turisme actiu

Intervenen: Carles Martínez, professor del cicle / Lídia Alonso, tècnica de Turisme

25 alumnes conformen la primera promoció del cicle de grau mitjà de Conducció d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural de l'Institut Montgrí de Torroella de Montgrí. L'objectiu és formar-los perquè assoleixin el nivell necessari per conduir clients en condicions de seguretat a l'entorn del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ja sigui per senders o zones de muntanya a peu, en bicicleta o a cavall. 

El curs acadèmic té una durada de 1.400 hores amb sessions teòriques i pràctiques i moltes hores d'activitat física i treball a la natura. Tot plegat, per donar resposta a les necessitats d'un municipi que vol ser referent en esport i turisme actiu i que compta amb més d'una cinquantena d'empreses del sector, que generen un important impacte econòmic a la població per la via sostenible.

Aquesta és una formació que respon a la demanda activa de l'ajuntament de Torroella de Montgrí com de les empreses del sector, que van fer la petició al Departament d'Ensenyament assegurant que hi havia una necessitat existent al territori d'un cicle d'aquestes característiques. De fet, en aquest primer curs, ja s'ha generat una llista d'espera d'una quarantena d'alumnes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient