Torroella de Montgrí amplia el servei de recollida porta a porta de paper/cartró i vidre

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ampliarà durant la temporada alta la recollida porta a porta comercial de paper/cartró i vidre, amb la intenció de facilitar el servei als establiments i incrementar els percentatges municipals de reciclatge.

A l'Estartit, cada dia de la setmana estarà destinat per a la recollida d'un material en específic. També, aquesta mesura s'ampliarà un dia mes a comparació de com es feia anteriorment i, a més, també s'aplicarà a Torroella.

Aquest servei, s'ha volgut adequar sobretot per a bars i restaurants, ja que són els grans generadors de residus. Per aquesta raó, es duen a terme campanyes de comunicació i sensibilització, per tal de potenciar aquesta recollida. La iniciativa es duu a terme a través d'una educadora ambiental del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Segons el regidor de residus Marc Calvet, la utilització d'aquest reforç del servei i aquestes campanyes per fomentar el sistema porta a porta entre el comerç, serveixen per evitar la utilització incorrecta dels contenidors de la via pública.

Finalment, el regidor també ha informat que, a partir d'aquest dijous 8 de juliol, es tornarà a col·laborar amb l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, ja que és l'encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre a Espanya. Aquesta col·laboració es farà amb la intenció de dur a terme una campanya informativa per fomentar la recollida de vidre a Espanya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient