La Comissió de Territori no avala parar les promocions urbanístiques de la Costa Brava

La Comissió de Territori no avala parar les promocions urbanístiques de la Costa Brava
Baix Empordà
Begur

Data: 14/11/2018

Junts per Catalunya i Esquerra Republicana han evitat avui, en Comissió de Territori, posar-se en contra de les promocions urbanístiques d’Aiguafreda a Begur i Roses-2 a Llançà tal i com demanaven les propostes de resolució presentades per Catalunya en Comú Podem. Les dues formacions han evitat posicionar-se políticament en aquesta qüestió tan sensible al territori, que en cas begurenc preveu 260 nous habitatges i tres hotels en un territori relativament verge i en el cas de Llançà comportaria 40 nous habitatges a primera línia de mar. 


Decepció dels impulsors de les resolucions

D'aquesta forma no prosperen totes les peticions dels ecologistes, que agrupats a la plataforma SOS Costa Brava, albiraven obtenir el suport de molts grups parlamentaris per aconseguir desclassificar els sòls urbanitzables no desenvolupats. Malgrat tot, no totes les notícies els són desfavorables, ja que l'únic punt que ha tirat endavant és el proposa desclassificar el sòl urbanitzable que no ha estat desenvolupat.

El defensor de la proposta, el diputat David Cid, ha lamentat que es tiri la pilota al teulat dels governs municipals per evitar mullar-se. Esperem que rebi el suport de molts grups parlamentaris i que @territoricat acabi fent un pas ferm per desclassificar els sòls urbanitzables no desenvolupats a #Begur i més enllà #SOSCostaBrava

La proposta només ha rebut el suport de Catalunya en Comú Podem i la CUP. El PSC i Ciutadans s’han abstingut. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient