La calongina Clara Esteve s'endú el premi a la millor marca sostenible

INTERVÉ: Clara Esteve, Dissenyadora de moda

Per segon any consecutiu, Clara Esteve, ha guanyat el premi a la millor col·lecció de roba sostenible a la Swim Week de Gran Canària. L'esdeveniment es va celebrar del 22 al 25 d'octubre a l'illa de les Palmes on la dissenyadora va presentar la seva nova col·lecció.

Fa tres anys que la calongina va llençar al mercat la seva pròpia marca: "All that she loves" i des de bon principi ha apostat per un projecte amb valors tot i defensant la importància de la moda sostenible. I fa dos anys que la passarel·la Swim Week ha inclòs el premi a la millor col·lecció sostenible i en ambdós casos se l'ha endut Clara Esteve. La dissenyadora es mostra satisfeta per obtenir aquest reconeixement després de tant d'esforç.

"All that she loves" va néixer amb roba i complements de bany, ara ja compte amb llenceria i homewere i la idea és anar creixent. La nova col·lecció SS21 es va presentar de manera inèdita a la passarel·la 080 de Barcelona el passat setembre. Aquesta vegada ha estat a la Swim Week, l'única passarel·la professional especialitzada en moda de bany de tot Europa.
El certamen es troba en el marc del programa que organitza Gran Canària Moda Càlida per fomentar el sector tèxtil i de moda a les illes. Programa que promou el Cabildo i que compta per segon any amb IFEMA com a coorganitzador de l'esdeveniment. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Salih Agenterfa 35 dies
nice


Més articles de Medi Ambient