Entra en funcionament la zona específica per a animals de companyia a la platja de Palamós

Entra en funcionament la zona específica per a animals de companyia a la platja de Palamós
Palamós

Data: 31/10/2018

El dijous 1 de novembre l'Ajuntament de Palamós posarà en funcionament la zona específica per a animals de companyia que s'ha ubicat  a la platja Gran de Palamós.

Durant aquesta setmana s'han realitzat els treballs d'ubicació a la platja Gran dels cartells i de les balises de fusta que delimiten aquest espai, d'uns 1.300 metres quadrats i amb accés al mar, que se situa en l'àmbit d'aquesta platja més proper al final del terme municipal, aproximadament entre el carrer de Nàpols i el carrer del Mar.
 
La zona específica per a animals de companyia a la platja Gran s'habilitarà només temporalment, entre l'1 de novembre i el 15 de març, període en el qual els gossos podran accedir-hi acompanyats dels seus propietaris i anar-hi deslligats. 

Cal destacar que dins la zona habilitada, i tal com especifiquen els cartells informatius que s'hi han ubicat, és obligatori la recollida dels excrements, que els animals que hi accedeixin han d'estar correctament desparasitats, i que l'ús d'aquest àmbit de platja per part dels animals de companyia ha de ser respectuós amb la resta d'usuaris de la platja, doncs no és una zona exclusiva per als animals de companyia.

La creació d'aquest espai és fruit del procés de participació ciutadana vinculada a la redacció de la nova Ordenança municipal de tinença d'animals que es va aprovar a principis d'aquest any, on entre les propostes presentades es demanava delimitar un espai de platja per al gaudi de les mascotes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient