Verges es beneficiarà aviat de la deixalleria municipal

Les dates i els terminis encara són una incògnita, però Verges tindrà pròximament una petita deixalleria que  facilitarà molt la gestió de residus dels veïns i veïnes del municipi.

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha rebut una partida de subvenció procedent de l'Agència Catalana de Residus (ARC) per la construcció d'una minideixalleria. Ara, el Consell Comarcal, a qui l'Ajuntament va delegar la gestió, adjudicarà l'obra. 

La deixalleria estarà emplaçada en un terreny municipal d'uns 507 metres quadrats, entre el camp de futbol i el parc de salut. Tot i que està previst que les obres acabin en el mes de juny, no hi ha res que així ho corrobori, de manera que la paciència serà una bona amiga dels vilatans. En qualsevol cas, el servei serà una oportunitat d'implamantar el sistema porta a porta gràcies al qual comerços, veïns, entitats i serveis municipals podran desfer-se de residus voluminosos i especials que fins ara havien de ser dipositats a la deixalleria mòbil o a la comarcal, situada a la Bisbal.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient