Els sanitaris hissen la bandera Q de Qualitat a la platja Gran de l'Estartit

Intervé: Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montrgí i l'Estartit

Els sanitaris de l’Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí han estat els encarregats d’hissar la bandera que acredita la platja Gran de l’Estartit amb el prestigiós distintiu Q de Qualitat Turística, que concedeix l’Estat. Amb aquesta acció simbòlica, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit han volgut agrair als sanitaris la tasca que han portat i estan portant a terme durant  la crisi de la COVID-19. 

Les encarregades d’hissar la bandera han estat la directora de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella i metgessa de família, Alícia González; la cap d'admissions, Arantxa Cabrefiga, i l’adjunta d'infermeria, Marta Tauler. D’aquesta manera tots els col·lectius de l’àrea bàsica han estat representats a l’acte.

Colomí, ha agraït la tasca que han fet els sanitaris i ha posat en relleu la importància de mantenir la Q de qualitat a les platges. Pel que fa a la temporada d'estiu a l'Estartit, l'alcalde ha comentat que s'està a l'expectativa abans de començar la segona meitat de juliol, on es veurà l'afluència turística amb més claredat que fins ara. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient