Platja d'Aro vol estrenar les millores del Parc dels Estanys a la primavera

Intervé: Pep Soler, regidor d'urbanisme

El plenari de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha aprovat definitivament l'ampliació del Parc dels Estanys, el pulmó verd del municipi obert ara fa 5 anys. L'objectiu és licitar les obres el més aviat possible per intentar tenir el rentat de cara enllestit a la primavera. 

Entre les principals accions de millora, hi ha la de crear un nou itinerari practicable des del Ridaura que arribi fins a la cantonada del nord-oest de l'espai per mitjà d'un pont que salvi la riera de la sureda. També s'ha apostat per la plantació massiva d'arbrat autòcton i el foment de la biodiversitat animal. 

A la mateixa sessió plenària es va aprovar una modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal a la zona dels Estanys per una correcta utilització d'aquest espai que haurà de validar la comissió d'urbanisme de Girona. 

En aquest plenari de setembre també es va escollir Josep Maria Jordi Borrell i Maria Assumpció Català Jiménez com a jutge de pau titular i jutgessa de pau suplent pel període 2018-2022.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient