"No votis totxo, vota natura", nova campanya de SOS Costa Brava

Begur

Data: 20/05/2023

‘No votis totxo, vota natura’, és el lema de la nova campanya de SOS Costa Brava, amb la qual fa una crida al vot per candidatures que protegeixin el paisatge i a exigir mesures contra el ‘tsunami’ urbanístic d’infraestructures, que s'està produint segons exposa la federació, al territori de la Costa Brava.

La federació SOS Costa Brava, ha iniciat una nova campanya sota el lema "No votis totxo, vota natura", amb la intenció d'aixecar consciència i fer una crida al vot per candidatures amb polítiques ambientals que es preocupin i proteigeixin el paisatge de la Costa Brava.

SOS Costa Brava ha manifestat que a les pròximes eleccions municipals és fonamental aconseguir que els ajuntaments facin un canvi en les seves polítiques urbanístiques, que tinguin com a prioritat preservar la natura i l'entorn davant l'especulació descontrolada.

La campanya es divideix en 3 actes, en format debat, en els quals assisteixen veïnsi veïnes, com també polítics, per tal de debatre les seves inquietuds i crear consciència sobre la importància de protegir l'entorn natural de la Costa Brava. En el primer acte celebrat a Begur, que inicialment havia de ser una taula rodona amb els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del municipi, aquests van declinar assistir-hi. El segon acte ha tingut lloc a Palafrugell i el tercer i últim acte se celebrará a Cadaqués el próxim dimarts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient