Últim cap de setmana de juliol protagonitzat per les fortes pluges de dissabte

Baix Empordà

Data: 28/07/2019

El juliol enguany ha acomiadat el seu últim cap de setmana amb fortes tempestes a la Costa Brava Centre que han convertit les carreteres en llacunes i han aconseguit que els paraigües robin el protagonisme als para-sols.

Pel que fa a incidències no se n'ha donat cap de destacable a la zona del Baix Empordà. Les intenses pluges han provocat cues a les carreteres i sis petits incidents com caigudes d'arbres en algun tram de la C-35 al llarg de la nit i matinada d'aquest mateix dissabte.

En el que sí que va afectar l'intens episodi de pluja és en la programació de diferents festivals i festes majors. La tempesta fer endarrerir una hora concerts programats a la zona com el de Liam Gallagher a Cap Roig o Joan Baez a Porta Ferrada, així com l'anul·lació del primer concert del Festival de Música de Begur, que anava a càrrec de Morgan.

Com diu el refrany, però, després de la tempesta sempre arriba la calma, i amb aquest bon dia, aquest sol i aquest mar calmat es despertava la Costa Brava aquest diumenge.

Pel que fa a les temperatures, han tornat a baixar per sota dels 20 ºC, fet que segons l'Estació Meteorològica de l'Estartit i Torroella de Montgrí, no havia esdevingut des de feia just un mes, el passat 26 de juny. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient