Mar alterada i temperatures que cauen en picat

Mar alterada i temperatures que cauen en picat
Baix Empordà

Data: 07/02/2018

Fotografia: Sara de La (via Facebook)

Hem deixat enrere l'episodi de pluja dels darrers dies però la fred ha vingut per quedar-se. Després de tres dies de llevantada, l'entrada del vent del nord ha esvaït la nuvolusitat per donar pas a un cel ras amb el sol com a gran protagonista però també amb temperatures cada dia més baixes. Amb màximes que avui no superaran els 7º la sensació de fred serà molt acusada per la presència del vent de Tramuntana que es farà notar al llarg de tot el dia.
El mar també es preveu revolucionat durant tot el dimecres. La forta maror de les darreres hores s'ha convertit en maregassa que avui podria portar onades de tres metres d'alçada a tota la costa baixempordanesa.
El Servei Meteorológic de Catalunya ha emès un avís de perill alt per l'estat de la mar que podria registrar cops de vent d'entre 60 i 70 km/h. Una situació que ha d'anar a la baixa de cara els propers dies.
De totes maneres el que es mantindran són les temperatures molt baixes, de ple hivern, amb la possibilitat que algunes de les precipitacions que es poden escapar aquest dijous podrien venir acompanyades per neu en cotes baixes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient