Begur impulsa la creació d’una ruta de miradors amb 17 punts d’observació

Begur impulsa la creació d’una ruta de miradors amb 17 punts d’observació
Begur

Data: 17/08/2018

L’Ajuntament de Begur està impulsant la creació d’una ruta de miradors a través de l’àrea de Medi Ambient. La ruta estarà integrada per 17 punts d’observació, alguns dels quals ja existeixen, amb un doble objectiu: donar a conèixer el territori i ser un element més de promoció turística del municipi.

Per aquest motiu, a cada mirador es col·locarà una banderola identificativa, sense descartar altres elements, com un marc fotogràfic, un perfil topogràfic i bancs per descansar i gaudir de les vistes.

Els miradors proposats són: del Castell de Begur, de Sant Ramon, de la torre del Mas d’en Pinc, del passeig Carmen Amaya, del poeta Vinyoli, de Carmen Amaya, de Lluís Miró i Plaja, del puig de Son Moles, de la Font de la Salut, del puig de Sa Guàrdia, de Sa Riera, del Puig Rodó, de Sa Tuna, de Sant Josep, del Puig d’en Malaret, de Fornells i Aiguablava i del puig des Comal d’Aiguablava.

A més, des de Medi Ambient, no es descarta crear una xarxa per visitar-los tots o poder fer paquets determinats. “Molts ja són utilitzats pels veïns com a miradors, però ara volem fer-los arribar als visitants perquè també  puguin gaudir-ne”, ha afegit l’alcalde, que veu en aquesta xarxa de miradors “una oferta diferent a la de sol i platja, a més d’ajudar a la desesestacionalització”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient