Santa Cristina nega aque a Rosamar hi vagi un hotel de 100 habitacions

Intervé: Xavier Canosa, Arquitecte Municipal

El consistori veu mala fe en algunes crítiques al pla urbanístic de Rosamar i surt al pas del que considera mentides i exageracions

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha comparegut, aquest dimecres al matí, davant els mitjans per explicar el polèmic projecte urbanístic, situat a l'urbanització de Rosamar. Aquest ha aixecat polseguera entre els veïns i entitats ecologistes, per l'impacte que podria causar en el medi. Des del consistori, aleguen que les informacions divulgades no són certes.

Xavier Canosa, arquitecte urbanista de l'equip redactor del Pla Director Urbanistic de Santa Cristina d'Aro.

Un hotel de 10 habitacions i cessió de terrenys

Actualment, la finca situada a Cala Canyet, és de titularitat privada. Amb la requalificació, estipulada al Pla Director, es planteja constuir dos edificis d'una planta visible d'alçada. La planta soterrada i semisoterrada es destinarien a un pàrquing amb una capacitat de 64 places per a vehicles. Pel que fa a les primeres plantes dels edificis, un comptaria amb una sala de restaurant i l'altre, hi hauria 10 habitacions.

A canvi, l'actual propietari cedirà a l'ajuntament la zona d'equipaments esportius, una zona verda i el sol de la Riera Canyet.
Referent a la polèmica sorgida en els últims dies, l'arquitecte del POUM, Xavier Canosa, ha confessat que la redacció del planejament pot generar dubtes sobre l'alçada dels edificis. Per aquest motiu, s'ha ofert a modificar-ho.

Reunió amb els veïns de Rosamar

Per tal de posar punt i final al conflicte amb els veïns, l'ajuntament també s'ha compromès ha tirar endavant una reunió, a finals de mes, amb els interessats, per tal d'esclarir els dubtes.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient