El Baix Empordà ja té una Oficina de Transició Energètica

Baix Empordà

Data: 29/04/2021

INTERVENEN: Anna Barnadas, diputada de Medi Ambient de la Diputació de Girona // Marc Calvet, conseller comarcal de Medi Ambient

L'Oficina de Transició Energètica del Baix Empordà ja és una realitat. Aquesta oficina té com a principal objectiu promoure la mobilització d'inversions en energia sostenible al sector industrial, residencial, turístic i agrícola, així com conscienciar a la ciutadania i empreses de la urgència d'un canvi de model energètic.

La Diputació de Girona aportarà un tècnic especialitzat en projectes d'eficiència energètica i d'impuls de les energies renovables a l'oficina, que es coordinarà amb les estructures de l'ens per promoure projectes concrets i dinamitzar la seva execució.

L'Oficina de Transició Energètica funcionarà durant un període de prova de tres anys, amb la possibilitat de prorrogar el període i reforçar recursos, i és un projecte amb diversos eixos marcats per tal d'aconseguir totes les fites proposades.

L'oficina s'ha impulsat des de l'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal i la Diputació de Girona, que també ha posat en marxa dues oficines de transició energètica als consells comarcals del Gironès i el Ripollès, a partir d'un procés de selecció obert a totes les comarques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient