Palamós torna a impulsar la campanya "Al Mercat, zero plàstics"

"Al Mercat, Zero Plàstics, et sumes al repte?". Sota aquest lema, en forma de proposta, Palamós torna a impulsar un any més la campanya que pretén informar i sensibilitzar els ciutadans sobre la problemàtica ambiental dels plàstics d'un sol ús i de les obligacions legals al respecte.

L'acció, emmarcada dins la setmana Europea de la Prevenció de Residus, està adreçada principalment, als consumidors i usuaris del Mercat Municipal de Palamós. En aquest espai s'hi ha instal·lat un punt d'informació durant tres dies, des d'on es repartiran un miler d'unitats de materials reutilitzables, com les bosses de malla per la fruita i la verdura, per tal d'evitar els embalatges de plàstic en les compres.

Entre les parades del mercat també es distribuiran 2000 sobres de paper amb els quals se substituiran durant aquests dies les bosses de plàstic.

Per altra banda la campanya arriba també a les xarxes socials. Al punt d'informació també s'hi troba un photocall en el que es convida als clients i clientes a fotografiar les seves compres realitzades sense utilitzar el plàstic. Compartir aquesta imatge, pot tenir premi. I és que totes les fotografies publicades a Instagram amb el hashtag #residuzeropalamos o #mercatpalamoszeroplastic, entraran en un concurs. La millor imatge es premiarà amb un lot d'elements de compra reutilitzables.

L'acció ha estat organitzada conjuntament per les àrees municipals de Promoció Econòmica i Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Comunitat de Propietaris de les parades del Mercat Municipal de Palamós.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Medi Ambient