Calonge i Sant Antoni implementarà el porta a porta a partir de l'1 de juny

Intervé: Joan Caner, regidor de medi ambient

A partir de l'1 de juny entrarà en vigor la recollida d'escombraries porta a porta a Calonge i Sant Antoni. Aquest dijous al vespre es va fer la primera reunió informativa amb els veïns i veïnes de la urbanització de Cabanyes, que seran els qui de manera pilot s'estrenin amb el nou sistema de recollida de deixalles, que es farà per mitjà d'aquestes bosses i envasos que hauran de treure el carrer en els dies assenyalats en funció de les deixalles. 

L'objectiu és començar per Cabanyes i anar estenent el nou sistema pel municipi. 

En el cas de Sant Antoni de Calonge el porta a porta s'habilitarà només en el cas dels locals comercials, ja que la densitat d'habitatges i el volum de residus que es generen durant l'estiu no permetrien implementar-lo de forma eficaç. No obstant això, es redistribuiran els contenidors segons l'horari de recollida dels residus i s'enretiraran després per reduir les molèsties. 

Totes aquestes mesures estan compreses en el nou contracte d'escombraries aprovat ara fa uns mesos, un document de responsabilitat. 

El sistema porta a porta permetrà incrementar la recollida selectiva i reduir cada cop més la fracció de rebuig de les escombraries

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient