Reobre la deixalleria de Santa Cristina només per autònoms i petites empreses del municipi

Reobre la deixalleria de Santa Cristina només per autònoms i petites empreses del municipi
Santa Cristina d'Aro

Data: 20/04/2020

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha decidit tornar a obrir, a partir de demà dimarts 21 d’abril, la deixalleria municipal. L’equipament municipal, que mantindrà l’horari habitual, és a dir, de dimarts a dissabte de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores, estarà en servei només per a les petites empreses i autònoms del municipi. La reobertura de la deixalleria s’ha decidit després que l’Agència de Residus de Catalunya hagi deixat en mans de les entitats locals, com a responsables de la seva gestió, la idoneïtat de reobrir-les, permetent la prestació d’aquest servei. L’Agència de Residus ho ha comunicat a les entitats locals davant de la reducció de les mesures de confinament decretades per l’Estat, que permeten als treballadors i treballadores d’alguns sectors no essencials tornar a la feina.

Tot i això, per reduir el risc de contagi del coronavirus Covid-19, es prendran unes mesures de seguretat, que es concreten, sobretot, en el compliment de la normativa d’higiene, com també del distanciament social:
 
- Estarà oberta únicament per a petites empreses i autònoms.
- L'entrada a la deixalleria es farà sempre d'un en un i serà l'operari de la deixalleria l'encarregat de donar pas als vehicles.
- L'usuari s'haurà d'acreditar sempre ensenyant la targeta de la deixalleria i indicant a l'operari el DNI associat a ella. En cap cas hi haurà un intercanvi de la targeta.
- No es donarà servei a particulars degut a que l'Estat d'Alarma no els hi ho permet. Per aquest motiu segueixen comptant amb el servei de recollida de voluminosos i de residu verd trucant al telèfon 902 106 134 o enviant un missatge a l’adreça electrònica santacristina@grup-gbi.com.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient