SOS Costabrava demana la creació d'un Conservatori del Litoral

L'Empordà

Data: 30/07/2021

SOS Costa Brava exigeix que el Govern aprovi la creació d'un Conservatori del Litoral tal i com va votar el Parlament en una disposició adicional a la llei de protecció i ordeanció del territori aprovada ara fa un any.

El text legal previa una disposició adicional que instava al Govern a crear aquesta figura mediambiental en el termini d'un any. Termini que s'ha esgotat aquest mes de juliol. 

L'entitat ecologista s'ofereix a col·laborar en la creació del Conservatori del Litoral i per això organitzarà conjuntament amb altres entitats ecologistes unes jornades de treball en els propers mesos per debatre com ha de ser aquest conservatori a la Costa Brava, Costa Daurada i Costa de Barcelona. En aquestes jornades, que s'anunciaran properament, s'hi convidaran a les administracions públiques.

Pels grups ecologistes la figura del Conservatori del Litroal és una necessitat inajornable davant la pressió immobiliària que pateix el litoral. Una pressió que posa en risc espais costaners encara sense edificar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient