ICV posa el focus en els projectes urbanístics a la Costa Brava

Palafrugell

Data: 01/09/2018

INTERVÉ: Jaume Moya, diputat al Congrés per Lleida

Iniciativa per Catalunya Verds estrena el curs polític amb una trobada dels seus membres a Llofriu en la que el tema central sobre la taula ha estat l'urbanisme a la Costa Brava.

Preocupats per tota una sèrie de projectes urbanístics al litoral gironí que havien quedat apartats des d'abans de l'última bombolla immobiliària i que ara s'esta recuperant, la formació ecologista ha debatut en la seva trobada al nucli palafrugellenc com inclou la problemàtica al seu programa politic i quines mesures poden prendre com a partit present a totes les institucions a través del marc dels comuns. 

La trobada ha comptat amb cares conegudes dels ecologistes a nivell nacional com Jaume Moya, diputat al Congrés per Lleida, o l'eurodiputat Ernest Urtasun, a més d'altres noms propis de la política local, com els amfitrions Lluís Medir i Guillem Genover, o el regidor de Castell-Platja d'Aro Pedro Torres. Tots ells han mostrat estar en sintonia amb la plataforma SOS Costa Brava, presentada fa cosa d'un mes a Pals com a aglutinadora de totes les iniciatives que lluiten contra casos diverses d'especulació urbanística a la costa gironina. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Medi Ambient