14 platges i 4 ports del Baix Empordà revaliden la Bandera Blava aquest 2024

Baix Empordà

Data: 08/05/2024

Aquest 2024 Catalunya compta amb 95 platges guardonades i 23 ports amb Bandera Blava, que reconeixen internacionalment la qualitat i serveis. Al Baix Empordà en concret tornaran a lluir aquesta bandera 14 platges i 4 ports. 

Les catorze platges del Baix Empordà que l'any passat van lluir la Bandera Blava per la seva qualitat i serveis ho tornaran a fer aquest 2024. En concret són la Cala Montgó de Torroella de Montgrí, les platges de Tamariu, Llafranc i Canadell de Palafrugell, La Fosca de Palamós, Es Monestri, Sant Antoni, Torra Valentina i Cala Cristus-SesTorretes de Calonge i Sant Antoni, Cala Rovira, La Platja Gran i Sa Conca de Castell-Platja d'Aro, i Sant Pol i la platja de Sant Feliu de Guíxols. 

Pel que fa als ports, aquest any el Baix Empordà perd un guardonat i passen de ser 5 a 4 els que aquest any tindran la Bandera Blava. Els que la revaliden són el Club Nàutic de L'Estartit, el Port d'Aiguablava, el Marina de Palamós i el Port d'Aro. El que es queda sense bandera respecte l'any passat és Club Nàutic Costa Brava de Palamós. 

Aquest guardó, reconegut a escala internacional que s’atorga en 47 països dels cinc continents, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, la qualitat de l’aigua de bany ha d’haver obtingut la classificació Excel·lent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient