Enregistren imatges de Cap Roig amb dron per primera vegada

Palafrugell

Data: 17/02/2022

L’Institut de Promoció Econòmica i la Policia Local de Palafrugell, el passat dissabte 12 de febrer, van realitzar la supervisió de la gravació d’imatges aèries sobre l’espai dels Jardins de Cap Roig, dins d’un projecte de filmació recreativa del municipi amb dron, amb l’objectiu de promocionar el destí a nivell turístic, gràcies al seu gran interès paisatgístic i patrimonial. 

Aquestes imatges de gran qualitat serviran principalment per actualitzar el banc d’imatges turístiques del municipi i promocionar-lo a través de xarxes socials (@VisitaPalafrugell) i del web oficial visitpalafrugell.cat. 

Per tal d’enregistrar les imatges en dron dels Jardins de Cap Roig es va necessitar un permís especial concedit des de la Generalitat de Catalunya (ZEC, ZEPA). Cal destacar que la utilització d’aquests aparells en espais naturals protegits o d’interès natural està molt restringit i controlat. Així, és la primera vegada a la història que un dron pot sobrevolar aquest espai i que compta amb un permís i una autorització expressa per fer-ho.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient