Més de 40 voluntaris recullen 70 kg d'escombraries a la trobada del World Clean Up Tour

Una quarantena de voluntaris han participat en la recollida d'escombraries a la platja Gran de Platja d'Aro i una vintena ho han fet al fons marí. En total s'han recol·lectat 70 kg de brossa. Aquesta ha estat una de les activitats enfocades a la neteja i preservació del mar Mediterrani en el marc de la jornada World Clean Up Tour. Hi han participat una quinzena d'entitats.

Més de quaranta voluntaris i la participació de 24 bussejadors han col·laborat en la neteja del fons marí i de la costa a la platja Gran de Platja d'Aro. En total s'han retirat uns 70 kg d'escombraries del litoral. Aquesta activitat ha format part de la jornada World Clean Up Tour amb l'objectiu de conscienciar i augmentar voluntaris per la conservació i restauració del mar mediterrani. A la trobada hi han participat una quinzena d'entitats.

La trobada va més enllà, ja que vol donar visibilitat a diverses solucions mediambientals. Les entitats han compartit idees i maneres de treballar per tal de teixir sinergies. També amb la finalitat de trobar estratègies per traslladar a la societat i les entitats públiques la necessitat de comprometre's amb el medi ambient i en especial els oceans per tal de disminuir entre altres la contaminació i la pèrdua de la biodiversitat.

La jornada va estar amenitzada amb música i va acabar amb una paella popular, tallers artístics relacionats amb el mar i un mercat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient