Mantenen la sanció contra la promotora del 'xalet de Xavi Hernández' a Sa Conca

Mantenen la sanció contra la promotora del 'xalet de Xavi Hernández' a Sa Conca
L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro manté la sanció que va imposar a la promotora del conegut com a xalet de Xavi Hernández a s'Agaró perquè no li convencen les obres de recuperació del talús que ha dut a terme.

El cas va arrancar el febrer de l'any passat quan Natura Sterna va denunciar que una promotora vinculada a l'exjugador del Barça Xavi Hernández havia perforat un tal·lús de forma il·legal per fer un ascensor que baixés a la platja de Sa Conca. L'Ajuntament va ordenar llavors refer el dany i va imposar una multa de 6.000 euros. Tot i que la promotora Galileu 136 ha refet el talús els acabats no convencen i per això es  manté la sanció. Això sí, si la vegetació millora l'acabat de les obres l'empresa recuperaria part dels diners.

No només el consistori és crític amb l'acabat, en declaracions al Punt, Natura Sterna qualifica de "nyap i presa de pél" l'acció de la promotora i el portaveu d'ICV Pedro Torres creu que quan s'oblidi tot la propietat utilitzarà el talús perforat de forma irregular.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Medi Ambient