Gent del Ter s'oposa a la variant i proposa millorar l'entrada a Torroella

INTERVÉ: Pere Llos, vocal de Gent del Ter

L'entitat de defensa del territori Gent del Ter s'oposa a la construcció de la variant de Torroella de Montgrí, que aniria aproximadament de l'entorn de Gualta fins al que es coneix com a 'empalme' d'Ullà, però ofereix a la vegada altres opcions. 

Veuen la proposta de la Generalitat com a ineficient i insostenible, tant a nivell ambiental com econòmic. Creuen que és un tram encobert a l'hora de fer una autovia de la Costa Brava i que no descongestionaria el trànsit als entorns de Torroella de Montgrí. 

Per això els ecologistes han fet un estudi i posen sobre la taula la que anomenen 'Alternativa Zero'. Es tractaria de diverses intervencions que passarien per millorar les carreteres actuals amb millors vorals, posar panells lluminosos que indiquessin si hi ha congestions i per on cal passar i, especialment, per millorar tota la zona de l'entrada a Torroella

Gent del Ter busca ara que els ajuntaments implicats aprovin una moció contra la variant i donant suport a la seva alternativa. Sembla ser que per ara Torroella, Ullà i Gualta hi estarien a favor. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient