Les Kellys del Bosc se sumen al Let’s Clean Up Europe

Begur

Data: 19/09/2020

INTERVÉ: Rosa Ruíz, membre de les Kellys del bosc // Cadis Francot, fundadora de les Kellys del bosc // Alba Clavell, membre de Natura lliure de residus

Un cop més, les Kellys del bosc de Begur s'han organitzat per dur a terme una recollida de residus. Aquesta vegada la missió s'ha concentrat pels camins i corriols de la urbanització Son Rich del municipi. Les Kellys acostumen a fer una sortida al mes i aquesta vegada han aprofitat per aportar el seu granet de sorra a la campanya "Let's Clean Up Europe" d'aquest cap de setmana.

L'associació de les Kellys representa un més dels petits grups ecologistes que han sorgit arran del moviment SOS Costa Brava. D'aquesta manera, el Baix Empordà ja compta amb nombroses associacions amb un fi en comú: preservar el medi ambient.
Gràcies a les xarxes socials, tant les Kellys com altres grups ecologistes, fan difusió dels actes que organitzen; postejen la trobada i ràpidament si afegeixen més voluntaris.
Avui, la citació era a les 10 h en punt a la plaça de la Vila de Begur. En un principi havien quedat tres persones i finalment n'hi han arribat una dotzena.
D'altra banda les xarxes també permeten fer visible que és un moviment en creixement i que cada cop són més els que s'organitzen per dur a terme accions per preservar l'ecosistema. Així és que les plataformes digitals els permet posar-se en contacte, col·laborar els uns amb els altres i així fer créixer el moviment ecologista.

A la neteja de residus organitzada per les Kellys aquest dissabte també s'hi han afegit membres de "Natura lliure de residus", una de les associacions que acaba de néixer al Baix Empordà. Es tracta d'unir-se i treballar per la mateixa causa amb la voluntat de cuidar l'entorn i conscienciar a la població de que el canvi climàtic és una realitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient