Pals és el segon municipi català que més vidre recicla

Pals és el segon municipi català que més vidre recicla
Pals

Data: 29/10/2019

Pals és, cada dia, una mica més sostenible. El municipi ha obtingut la segona posició de Catalunya en la competició que promou Ecovidrio amb motiu del Moviment Banderes Verdes. El municipi ha aconseguit recollir selectivament, en els mesos d’estiu, 131.428 kg de residus d’envasos de vidre, la qual cosa suposa un increment del 40% respecte al mateix període de l’any anterior. Pals ha quedat només per sota de Tossa de Mar.

Les dues banderes verdes es lliuraran en un acte que tindrà lloc el 14 de novembre al matí. El guardó serà lliurat per Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya, i Sílvia Mayo, gerent d’Ecovidrio a Catalunya. L’alcalde de Pals, Carles Pi, assegura sentir-se “enormement satisfet pel treball realitzat pels veïns i veïnes, l’equip del consistori (amb l’Àrea de Medi Ambient al capdavant) i el Consell Comarcal, així com dels professionals de l’hostaleria del municipi".

Segons l’alcalde, “Pals ha demostrat, una vegada més, un elevat grau de consciència i compromís en la lluita contra el canvi climàtic, i també estar preocupat per la bona gestió de recursos, la sostenibilitat i la cura del medi ambient”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient