Èxit de participants a la jornada antiplàstics realitzada a la Platja de la Fonollosa

Ampolles de plàstic, llaunes, gots, bosses i tota classe d'objectes s'han recollit a la Platja de la Fonollosa de Torroella de Montgrí a la jornada antiplàstic impulsada pels grups locals de voluntariat de Greenpeace, que surten amb la campanya mundial coneguda amb el nom de 'Maleït plàstic' a recollir plàstics que embruten les nostres platges, rius i altres zones naturals.

L'objectiu d'aquestes jornades antiplàstics no és només netejar els espais, sinó saber quines marques estan darrere dels residus i així poder-los exigir un envasat respectuós amb el planeta.

D'aquesta manera volen continuar pressionant a empreses i governs, i sensibilitzant la ciutadania davant d'aquest greu problema amb l'objectiu principal d'acabar amb els plàstics d'un sol ús.

Per aquest motiu un cop realitzada la neteja dels espais, s'analitzen les marques trobades i es demana a aquestes i als supermercats que ofereixin alternatives reutilitzables, reomplibles o retornables.

La trobada a Torroella de Montgrí esdevenia aquest dissabte de les 10 del matí fins a les dues del migdia i ha comptat amb un gran èxit de participació on gairebé mig centenar de persones s'ha acostat fins a la Platja de la Fonollosa preparades amb guants i bosses per deixar la platja el més neta possible.

L'Ajuntament de Torroella ha col·laborat amb el projecte cedint material a l'equip de Greenpeace de comarques gironines per fer la neteja.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient