Ultimàtum de SOS Costa Brava perquè s'aturin les obres al sector de Montcal

Begur

Data: 07/12/2020

L'entitat ecologista considera que a Begur s'estan cometent irregularitats urbanístiques tolerades per l'Ajuntament


SOS Costa Brava dóna dos dies a l'Ajuntament de Begur perquè contesti les seves instàncies i aturi les obres al sector de Moncal.
L'entitat ecologista s'ha concentrat davant del consistori i ha entregat una petició formal d'aturada d'unes obres que considera il·legals, no avalades pel PDU i amb afectació al PEIN Muntanyes de Begur.

SOS Costa Brava justifica la pressió perquè la Comissió Territorial d'Urbanisme va avalar que no es pot edificar dins zona PEIN en el sector Montcal i perquè hi ha diversos informes de Departament de Medi Ambient de la Generalitat que confirmen que els treballs que s'estan fent a Montcal són irregulars.

Al mateix temps SOS Costa Brava va presentar el juliol un recurs per impugnar la llicència d'obres a Montcal que no va ser contestat per l'Ajunatment i que en virtud de l'article 117.3 de al llei de procediment administratiu les obres s'haurien d'haver aturat per silenci administratiu.

L'entitat ecologista recorda que les obres afecten un sól amb un alt valor natural, que inclou dunes de pineda mediterrània i espècies protegides. No entenen l'actitud de l'Ajunament de Begur i adverteixen que podrien haver d'afrontar quantioses indemnitzacions i costos si no s'aturen les obres.

L'Ajuntament de Begur declina fer cap consideració al respecte


L'Alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha declinat fer cap consideració al respecte i fonts municipals s'han limitat a dir que es contesten totes les instàncies que es presenten.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Medi Ambient