Sant Feliu presenta els nous remolcs amb contenidors

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posarà en marxa un servei de remolcs amb contenidors per eliminar els containers de la zona centre del municipi. Amb aquest canvi, durant el dia no hi haurà escombraries als carrers i els contenidors s'adaptaran a les necessitats de la població.

Sant Feliu de Guíxols substituirà els contenidors fixos dels nucli antic del municipi. L'alternativa que ha triat l'Ajuntament és la d'un remolc amb diferents containers que circularà pels diferents carrers del centre de la ciutat. Abans de posar-ho en marxa, el consistori estudiarà les necessitats de cada zona per saber quin tipus de contenidor és més necessari. També serà important explicar als ciutadans perquè és important fer aquest canvi per la ciutat.

Aquests remolcs amb contenidors funcionaran entre les set i vuit del vespre fins a les sis del matí. D'aquesta manera, s'aconsegueix que durant el dia no hi hagi containers als carrers, evitant així la presència de residus.
A cada remolc hi haurà deu contenidors. Dos d'ells seran els de paper i cartó i seran fixes. Els vuit restants s'ajustaran al que necessiti cada zona del centre de Sant Feliu.

Des de la regidoria, assenyalen que el sistema s'implementarà aviat i que el servei serà exclusiu pels ciutadans, no per comerços.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient