Santa Cristina d'Aro inicia la campanya informativa del "Porta a Porta"

Santa Cristina d'Aro inicia la campanya informativa del nou sistema de recollida de residus 'Porta a Porta'. Al novembre s'implantarà el nou sistema en el nucli urbà del municipi.

Aquest mes de juliol s'ha posat en marxa una campanya informativa que durarà tot l'estiu. Amb el suport del consistori, l'empresa de recollida de residus GBI, realitzarà una ronda de visites a diferents habitatges, on s'exposaran els calendaris de recollida de residus i els horaris pertinents segons pertoqui.

D'altra banda, durant el període de Festa Major, s'instal·larà una carpa informativa, que estarà operativa des del divendres 22 de juliol fins al 25 de juliol. Paral·lelament, s'han programat un seguit de xerrades i actes divulgatius pel municipi.

El dia 1 de novembre de 2022 es retiraran els contenidors del nucli urbà, serà llavors quan els ciutadans tindran la responsabilitat de separar correctament els residus en cubells per poder treure'ls a la nit a la façana de l'habitatge. També es farà un seguiment a les persones a les quals els hi costi adaptar-se al nou sistema.

Aquest projecte es durà a terme únicament al nucli de la població de Santa Cristina d'Aro, a les urbanitzacions s'hi instal·laran noves àrees d'aportació de recollida selectiva. A més el nou contracte inclou que es faran neteges viàries i de platges.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient