La Cambra de Comerç de Sant Feliu celebra el Dia Mundial de l'Aigua amb un debat

Avui, 22 de març, és el Dia Mundial de l'Aigua. Per commemorar-ho, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat un debat sobre la sequera i els usos de l'aigua. 

Aquest divendres, en commemoració al Dia Mundial de l'Aigua, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Cercle d'Infraestructures ha organitzat un debat sobre els reptes de la sequera i els usos de l'aigua. L'objectiu central de l'esdeveniment ha estat traslladar la problemàtica de la manca d'aigua en la situació actual d'emergència per sequera i més ara, que s'acosta la temporada d'estiu.

En un context d'escassetat d'aigua com l'actual, un dels reptes principals per avançar és conèixer com reconfigurar el sistema del ploviment de l'aigua. Tot i això, la inquetud per el moment en que ens trobem encara perdura. La situació de sequera no només afecta a les persones, sinó també a les empreses. És el cas, per exemple, de les empreses agroalimentaries.

L'acte també ha comptat, entre d'altres, amb la presència del president del Cercle d'Infraestructures, Santi Vila, que ha detallat la necessitat d'inlfuir sobre les administracions i de promoure unes infraestructures adecuades. 

La conferència ha tingut lloc a la Casa Putxet de Sant Feliu de Guíxols. Tot plegat, en un dia, on l'aigua ha sigut la protagonista. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient