Sant Feliu disposa de quatre punts de recàrrega per a cotxes elèctrics

 Sant Feliu de Guíxols ha habilitat quatre punts de recàrrega per a cotxes elèctrics. Aquests punts estan situats dos a l'estació d'autobus i dos a la zona comercial de la part alta de la ciutat. Es tracta d'un servei totalment gratuït per a tots aquells que hagin adquirit prèviament una targeta. 

Per aconseguir aquesta targeta que dona accés gratuït a aquests nous aparcaments, l'usuari ha d'anar a demanar-la l'oficina de turisme. A més, els usuaris que ja disposin d'una targeta de recàrrega d'un altre municipi també en podrà fer ús a Sant Feliu.  

Es tracta d'un nou servei que a nivell turístic tenia una demanda cada vegada més a l'alça, s'ha detectat un elevat nombre de persones que tenen la necessitat de recarregar els seus cotxes i si el poble en qüestió no disposa de zones de càrrega habilitades és possible que decideixin anar a un altre municipi en el que puguin gaudir d'aquest servei.

Aquest nou espai de pàrquings només és accessible a persones que facin ús del servei i té una tardança mitjana de 2/3 h per aconseguir una càrrega completa. 

Davant la necessitat creixent del nou servei es preveu que també se instal·li un punt de recàrrega destinat a bicicletes davant de l'oficina de turisme. 

Amb aquests, Catalunya ja compta amb uns 200 punts de recàrrega repartits en una vuitantena de pobles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient