XII Jornada de política internacional 'El planeta, equilibri o destrucció'

La data en què s'assoleix l'anomenat dèficit ecològic s'avança any rere any. Molts adverteixen que la petjada ecològica que generem té un alt cost mediambiental i alhora econòmic que està hipotecant el futur del planeta i la seva biosfera. Aquesta problemàtica global s'ha posat a debat en una nova edició de la Jornada de Política Internacional que es fa cada any al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Sota el títol "El Planeta: equilibri o destrucció" diverses conferències amb especialistes i professionals que treballen per la sostenibilitat però, també en el turisme i l'economia han posat sobre la taula el punt en què ens trobem i què es fa ara mateix per millorar la sostenibilitat del territori.

Política internacional i sostenibilitat, van aquesta vegada agafades de la mà. Què es fa per millorar la sostenibilitat del territori i a escala global, com es gestiona la política i l'economia en aquest àmbit, les accions que es porten a terme ajudes o no a solucionar el problema? Són algunes de les preguntes plantejades a les conferències.

En la jornada hi ha participat aquest any Francesc Gambús, eurodiputat. Membre de les comissions de medi ambient i indústria del Parlament Europeu, entre molts altres ponents. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient