Platja d'aro inaugura l'ampliació del Parc dels Estanys

Platja d'Aro va inaugurar el nou accés del Parc dels Estanys i la intervenció en 4 hectàrees que se sumen a les 11 per on ja s'hi podia passejar. La jornada simbolitzava el punt final d'un projecte que es volia iniciar anys enrere i que comporta ampliar l'espai per la ciutadania. El projecte era un dels plans del govern local des d'inici de la legislatura i que s'ha gestionat paral·lelament a altres situacions d'emergència

D'aquesta manera s'aconseguia la unió entre les dues parts del parc i reivindicar el gran pulmó ambiental que té el municipi. Un Parc dels Estanys que es va estrenar a finals del 2012 i ha fet compatibles les activitats d'oci amb les visites didàctiques i científiques per observar les diferents espècies naturals.

Aquesta vessant educacional ha estat molt present en la nova ampliació del parc, ja que des de l'Ajuntament sempre va parlar d'una remodelació basada en la natura però també amb la cultura.

Després dels parlaments inaugurals, tots els assistents van fer una passejada per la zona rehabilitada, on s'hi han instal·lat codis QR i nous panells d'informació. La visita va acabar amb l'entrada a les noves cúpules, que seran un espai per a visites didàctiques.

A l'acte hi van assistir l'alcaldessa de Santa Cristina d'Aro i els alcaldes de Calonge i Sant Feliu de Guíxols. És per això que des de l'Ajuntament, creuen que el Parc dels Estanys és més que un projecte local.

El nou projecte s'ha finançat amb l'ajuda del Pla de Foment del Turisme de la Generalitat de Catalunya i el cost ha estat de 535.000 euros

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient