El voluntariat per la neteja del litoral Castell-Cap Roig extreu uns 300 kg de brossa

El voluntariat per la neteja del litoral Castell-Cap Roig extreu uns 300 kg de brossa

Data: 04/06/2018


300 quilos de brossa majoritàriament plàstics Mitjançant la neteja realitzada aquest diumenge es van poder recollir prop de 300 quilos de brossa, entre residus de plàstic, fusta, alguns elements metàl·lics i llaunes. Un cop recollida tota la brossa l’activitat es va tancar al migdia amb un refrigeri per a tots els participants, que va comptar amb la col·laboració de la cervesa La Brava.

Cicle d’activitats mediambientals de primavera

Aquesta recollida de la brossa formava part de la setmana "Let’s clean up Europe" que s'organitza a tot el continent europeu per conscienciar sobre la necessitat de mantenir nets els espais naturals. La proposta també s'ha inclòs dins de l’ampli programa d’activitats mediambientals de primavera que està organitzant durant el darrer mes l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós. Precisament la programació d'activitats d'aquest cicle seguirà demà dimarts amb la xerrada "Som energia" que es durà a terme a les 19.30 h, a la biblioteca de Palamós; i que es tancarà el dia 16 de juny una demostració de la pràctica de la pela del suro.

Concurs d'instagram 

Com és habitual en les propostes d'activitats que s'organitzen a Palamós coincidint amb cada estació de l'any, s'inclou també el concurs fotogràfic d'instagram.
En aquest cas i amb l'etiqueta #gavarrespalamos, té l'objectiu d'aconseguir la millor fotografia que mostri l'essència de l'espai natural de les Gavarres. El premi a la millor imatge serà un bateig de submarinisme per a poder realitzar durant aquest estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient