Denuncien una nova tala d'arbres, ara a Sa Riera

Denuncien una nova tala d'arbres, ara a Sa Riera
Begur

Data: 09/01/2019

SOS Costa Brava torna a denunciar una tala d'arbres, en aquest cas a Sa Riera. L'activista Lydia Chaparro ha penjat un vídeo a les xarxes on es pot veure com s'estan traient arbrat a la finca on s'ha de construir una urbanització de luxe.

Arran de la tala irregular d'arbres a Aigua Xelida les organitzacions ecologistes alerten que hi ha altres finques que també s'estan deforestant. En aquest cas han posat el focus a Sa Riera LIving, una promoció de l'empresa suïssa Stoneweg en col·laboració amb la catalana Sorigué amb 52 vivendes de luxe sobre la cala de Sa Riera.

Es tracta d'un espai urbanitzable amb permís per edificar des del 2003 i que, com ha passat amb altres promocions similars, es va aturar amb l'esclat de la bombolla financera. Des de l'Ajuntament de Begur asseguren que la promotora té permís del Govern per construir i que s'ha reduit l'edificabilitat i impacte ambiental del projecte original.

Els ecologistes asseguren que la promoció urbanística causarà un gran impacte ambiental i de fet els primers treballs ja són ben visibles des de peu de platja.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient