Activen mesures preventives per protegir el massís del Montgrí dels incendis

Ja està tancat l'accés motoritzat al massís del Montgrí per reduir al màxim el risc d'incendis forestals coincidint amb l'època més perillosa de l'any pel que fa a les condicions meteorològiques que propicien els focs. 

L'ajuntament de Torroella de Montgrí ha ordenat que aquesta restricció s'estengui fins a mitjans de setembre i ha dictat la instal·lació de 5 barreres mòbils i 4 de fixes als principals accessos al massís, a més d'un reforç de la cartelleria informativa. 

Es lliuraran d'aquestes prohibicions, les persones que necessitin accedir-hi per motius de residència o de feina. La resta, seran sancionades en cas de vulnerar aquestes restriccions al trànsit rodat tal i com han consensuat amb  el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter i amb  els responsables de prevenció d’incendis de la Generalitat de Catalunya.

A banda d'aquestes mesures estiuenques, durant l’any s’han desenvolupat diferents actuacions preventives i comunicatives, que es complementaran amb el desplegament del dispositiu de vigilància. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient