Arriba la fred de tardor al Baix Empordà

INTERVÉ: Jacqueline Fedriani, botiguera

Paraigües, abrics i bufandes han estat els protagonistes del cap de setmana al Baix Empordà. I és que com estava previst després d'un mes d'octubre molt calorós en el que s'han assolit els 29 graus en varies jornades, arriba el fred de tardor a la Costa Brava amb una caiguda d'uns 10 graus de les temperatures respecte a les setmanes anteriors i acompanyat de fortes pluges que no s'han aturat en tot el cap de setmana.  

Les previsions que alertaven del canvi de temps i del descens de les temperatures s'han complert arribant a enregistrar-se unes temperatures mínimes de 6 graus.

La tardor, doncs, ja és una realitat al carrer i després de setmanes d'una bonança excepcional finalment aquest cap de setmana ha arribat la fred, el vent i la pluja, fenòmens associats a una tardor que ha arribat a les portes del mes de novembre.

Aquest fet ha comportat veure terrasses totalment buides i poca gent al carrer en aquests dies que convidaven a quedar-se a casa o a sortir molt ben abrigats. Per aquest motiu els establiments han notat un ambient molt fluix. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient