El Consell Comarcal explica què és i quins objectius té la Xarxa Tràmec

El Consell Comarcal explica què és i quins objectius té la Xarxa Tràmec
Baix Empordà

Data: 16/10/2019

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha editat una guia per donar a conèixer la Xarxa Tràmec i explicar quins són els seus objectius. La Xarxa Tràmec és un projecte impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà amb l’objectiu de consolidar el sector agroalimentari de la comarca.

La publicació editada serveix per exposar el convenciment que el sector agroalimentari és el vertebrador del paisatge i l’economia de l’Empordà i que, com a tal, ha de ser dinàmic, sostenible i innovador. Aquests són els eixos sobre els quals una dotzena de persones representatives del sector a la comarca, tant des del punt de vista tècnic (IRTA, Escola Agrària, Universitat de Girona...) com professional (pagesia, ramaderia, pesca...), fan les seves reflexions en aquesta publicació, encapçalades pel xef Quim Caselles, ambaixador de la Xarxa.

El conseller de Promoció Econòmica i Turisme del Consell, Xavier Dilmé, explica que “disposar en el Baix Empordà d’un sector agroalimentari viu, dinàmic i viable ha de ser una prioritat. I ho volem fer treballant braç a braç amb l’ampli ventall de persones, empreses i institucions implicades en el sector”. Segons Dilmé, “des de la Xarxa plantegem iniciatives que incideixin de manera positiva en la producció i el consum d’aliments de proximitat, en la creació d’aliances amb altres sectors econòmics i en la conscienciació de la població sobre la importància que té l’àmbit agroalimentari”.

La Xarxa Tràmec està formada actualment per 51 membres, entre empreses agroalimentàries, entitats, centres de recerca i administracions.
 

Guia de la xarxa Tràmec


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient