Palafrugell va incorporant modificacions per millorar la gestió dels residus

Palafrugell segueix desplegant accions per millorar la gestió dels residus a la ciutat. El darrer canvi ha arribat amb l'augment de la freqüència de la recollida de trastos i voluminosos que després d'una reunió celebrada aquesta mateixa setmana amb l'empresa passarà a emportar-se els trastos dels espais habilitats dos dies per setmana. També es va acordar fer un reforç en la recollida als nuclis costaners, durant el que resta de temporada d’estiu. 

Aquestes mesures venen a complementar les accions per seguir reforçant el servei de neteja que ja ha dut a terme l'Ajuntament de Palafrugell fins a la data actual, posant l'accent en la millora qualitativa de la recollida, establint espais amb tancaments destinats als contenidors i en la intensificació de les mesures sancionadores contra l'incivisme. L'herència d'una mala gestió de la recollida de residus que arrossega la població, segons l'actual equip de govern, ha fet prendre decisions que tot i que no poden comportar resultats a curt termini sí que permeten anar dibuixant un pla de xoc que hauria de portar millores en els propers mesos.

De cara l'any que ve, l'Ajuntament concentrarà a una sola empresa tota la recollida i gestió de les escombraries en el municipi. El Consell Comarcal deixarà d'operar a la població amb la intenció que millorar la planificació de tot el servei. Amb totes aquestes accions l'Ajuntament de Palafrugell pretén començar a veure millores a mig-llarg termini.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient