El Museu del Suro recorda la nevada del 2010 a Palafrugell

Palafrugell

Data: 09/02/2020

INTERVÉ: Marc Heras, regidor de Medi Ambient de Palafrugell

Aquestes imatges recorden com es va viure a Palafrugell l’exepcional episodi de nevada del 8 de març del 2010. Els autors són els mateixos palafrugellencs, que han cedit les seves fotografies. Aquestes col·laboracions han permès poder organitzar l’exposició que veieu en pantalla, que es pot visitar al Museu del Suro fins al 15 de març.

Es tracta d’un recull d'una seixantena fotografies il·lustratives de gran format on s’hi pot veure les conseqüències de la nevada més gran del segle XXI a Catalunya. La mostra convida a reflexionar sobre el canvi climàtic i la meteorologia. Més enllà de les fotografies exposades, també es projecten en pantalla un recull de videos i un centenar d'imatges més.

La inauguració d’aquesta mostra ha tingut lloc aquest diumenge i ha estat la primera pedra de tot un mes dedicat al canvi climàtic que comptarà amb la programació d’un seguit de conferències setmanals i taules rodones.

Aquest cicle, que es realitzarà durant els mesos de febrer i març, té l’objectiu d’explicar què és el canvi climàtic, les seves conseqüències, les adaptacions dels ecosistemes i l’activitat humana, aportant un enfocament local.

Totes aquestes activitats s'emmarquen dins les Jornades de Meteorologia i Canvi Climàtic, organitzades per l'àrea de Medi Ambient de Palafrugell i el Museu del Suro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient