Cruïlles celebra la primera Caminada Popular

Cruïlles ha celebrat la primera Caminada Popular. L'AFA de l'escola de les Gavarres ha organitzat una marxa de quatre quilòmetres per l'entorn del municipi. L'objectiu era fer esport, però també aprendre coses noves de l'entorn i l'espai natural. Una marxa que ha comptat amb una bona rebuda per part de les famílies i de la gent de fora i que han deixat clar que la marxa es repetirà els pròxims anys. 

Mitja hora abans de la sortida, els primers participants ja arribaven a l'Escola les Gavarres. Les cares de la gent demostraven les ganes que tenien de participar en la primera marxa Les Gavarres de Cruïlles. Una caminada que neix gràcies a l'AFA de l'escola i que ha proposat un recorregut de quatre quilòmetres on, a banda de fer esport, també s'han après coses noves de l'entorn.

Una activitat que ha tingut una gran rebuda entre la població i les famílies de l'escola. La prova comptava amb més de 170 inscrits abans de diumenge i a última hora s'han vist nous dorsals. Una marxa que reforça el model escolar que s'implementa des del centre.

Pares, mares i nens esperaven amb ganes l'hora de sortida. Molts ells hi han participat acompanyats d'amics i ja feia dies que tenien reservat el dorsal.

Abans del dia de la caminada, s'havia fet públic que el recorregut amagava algunes sorpreses. Molts dels participants, però, no tenien cap pista del que es podrien trobar.

Al final del recorregut, l'organització ha preparat un petit reconeixement. Una Caminada Popular de Cruïlles que ha deixat contents participants i organització, que ja té ganes de repetir.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient