Palamós es converteix en l'epicentre de la pesca sostenible

Palamós

Data: 08/06/2022

Palamós es converteix en l'epicentre de la pesca sostenible i nous models de gestió. Des d'aquest dimecres i fins divendres una desena de confraries de Pescadors d'arreu de l'Estat compartiran les seves experiències i abordaran diverses temàtiques per contribuir a millorar la biodiversitat i el relleu generacional, entre altres.

La Federació Nacional de Confraries de Pescadors ha escollit Palamós per presentar la segona edició de projecte "Mar de Vidas". Es tracta d'unes jornades en què experts d'una desena de confraries d'arreu de l'Estat aborden els nous models de gestió de pesca i la seva contribució a la pesca més sostenible, la protecció de l'espai marí, el relleu generacional i la dona en la pesca, entre altres temes.

En aquest sentit, des de la Federació destaquen Palamós com un exemple pels diversos projectes que tenen en marxa com el Pla de gestió de la gamba.

Les sessions de les jornades es realitzen a la Casa del Mar de Palamós i s'exposaran les experiències de les confraries participants per compartir coneixements i millorar els projectes.

Durant la sessió inaugural s'han presentat les conclusions i resultats de la primera edició del projecte "Mar de Vidas".

Durant aquests tres dies els assistents també poden veure projectes in situ que s'estan desenvolupant a Palamós en torn la pesca i el turisme o el reconeixement dels recursos pesquers com són el Museu de la Pesca o l'Espai del Peix on hi haurà showcookings de cuina marinera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient