L'Institut Català del Suro dobla el nombre de consultes sobre projectes amb suro

Palafrugell

Data: 02/02/2021

Intervé: Maria Verdum, Tècnica en R+I+D de la Fundació Institut Català del Suro

Les empreses i per a projectes de construcció, són el sector i àmbit dels quals han sortit més consultes

La Fundació Institut Català del Suro ha rebut 26 consultes sobre possibles projectes relacionats amb el suro durant el 2020, són 16 consultes més que l’any anterior i segons l'entitat  demostren l’interès creixent en el suro, un material en auge i que va en sintonia amb les necessitats d’un planeta que es troba en plena crisi climàtica.

La majoria de les consultes, 18 (69%), s’han realitzat per mitjà del formulari web. La resta han estat trucades (27%) o visites (4%).

Les empreses han estat el segment més interessat en el suro amb 14 consultes (54%), seguides dels particulars (23%), els arquitectes (15%) i els estudiants (8%).
La construcció és clarament l’àmbit de més interès amb 15 consultes (58%), seguida de la decoració, l’emmagatzematge, la innovació, l’aïllament, l’orientació, la protecció i un treball de final de grau sobre la qüestió.

D’aquestes consultes, en surten projectes de recerca i només el 2020, s’ha treballat amb 7 centres de recerca i 18 entitats o empreses. La Fundació s'ha involucrat en 6 projectes, 3 del quals ha coordinat, i en 5 estudis incipients per valorar la viabilitat de projectes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient