Tornen les matinals sureres 'De l’arbre al tap, del tap a taula'

Tornen les matinals sureres 'De l’arbre al tap, del tap a taula'
Palafrugell

Data: 20/06/2022

Després de la bona acollida de les edicions passades, aquest estiu tornen les matinals sureres “De l’arbre al tap, del tap a taula”, organitzades pel Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro de Catalunya. 

Es tracta de la quarta edició d’aquesta activitat familiar que coincideix amb la temporada de la pela del suro. L’objectiu principal és descobrir als visitants el primer pas del procés de transformació del suro, que comença amb la pela al bosc i acaba tapant milions d’ampolles de vi, cava i xampany arreu del món.

“De l’arbre al tap, del tap a taula” compta amb una demostració de pela de suro, un esmorzar de peladors a l’ombra, una visita a la vila surera de Cassà de la Selva i al Museu del Suro de Catalunya, a Palafrugell. Totes les sessions acaben amb una degustació de vins de la D.O. Empordà.

La programació d’enguany ha començat aquest dissabte 18 de juny a Cassà de la Selva. S'han programat un total de 10 sessions durant els caps de setmana que finalitzaran el dissabte 23 de juliol a Palafrugell.

L’activitat té un cost de 15 euros per als adults i de 8 euros pels de 7 a 16 anys i gratuït per als infants de fins a 6 anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient