Es publica el nou Pla de Sostenibilitat Turística del Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 26/01/2023

El pla de Sostenibilitat Turística del Baix Empordà s'ha presentat, aquest dijous, amb l'objectiu de posicionar la comarca com una destinació sostenible. El document ha estat impulsat pel Consell Comarcal i s'ha gestat amb més de 100 empreses públiques i privades.

Aquest dijous 26 de gener els Jardins de Cap Roig han presenciat la presentació del nou Pla de Sostenibilitat Turística del Baix Empordà, amb un horitzó fins al 2030. El document té l'objectiu de posicionar el Baix Empordà com una destinació que, més enllà dels seus atractius naturals, culturals i patrimonials, aposti per un creixement de l'activitat turística amb un clar compromís de sostenibilitat cap al territori.  

El redactat també vol reivindicar la cooperació per enfortir sinergies i aliances estratègiques que permetin una millor governança entre tots els agents turístics del territori, administracions i empreses. A més, aquest Pla facilita la construcció d'un entorn en què prosperi la gestió sostenible del turisme a la comarca i el foment de visites amb més valor afegit oferint al mercat una manera fàcil de determinar a on es troben les experiències genuïnes i autèntiques.

En la presentació hi han assistit una seixantena d'agents turístics públics i privats. L'acte ha servit també per entregar diplomes a persones que han participat activament en l'elaboració del pla, participant en els tallers o en entrevistes amb profunditat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient