La platja gran de Sant Feliu i la de Sant Pol ja onegen la bandera blava

La platja gran de Sant Feliu de Guíxols i la de Sant Pol ja onegen la Banera Blava, distintiu atorgat per la Fundació Europea d’Educació Ambiental, que certifica i garanteix la bona gestió ambiental, vigilància i socorrisme i accessibilitat a les platges i a la zona de bany.

La platja gran de Sant Feliu de Guíxols i la de Sant Pol han obtingut la Bandera Blava, la qual certifica i garanteix que s'està fent una bona gestió ambiental, vigilància i socorrisme i accessibilitat a les platges i a la zona de bany.
Aquesta distinció està atorgada per la Fundació Europea d'Educació Ambiental en col·laboració amb l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor.

Per tal de garantir la bona convivència, ambdues platges están delimitades en dues zones, una destinada a fumadors, els quals poden demanar un cendrer cònic gratuït al servei de socorrisme. L'única platja sense fum del municipi és la dels Canyerets, ja que es troba en un entorn salvatge i natural.

Pel que fa a l'accessibilitat a les platges, s'han aplicat mesures perquè tothom que ho necessiti pugui entrar i sortir de l'aigua sense cap dificultat.

Respecte a la seguretat, s'ha destinat policia a les platges i al mar per controlar i vigilar que tot està en ordre segons marca la llei.

Finalment, cal tenir present que totes aquelles persones amb gos que vulguin portar la seva mascota a la platja ho poden fer a la Cala del Niu, la qual es troba a prop de la Platja de Sant Pol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient