L'Ajuntament de Santa Cristina respon al conflicte urbanístic de Rosamar

Santa Cristina d'Aro

Data: 11/06/2021

La requalificació de terrenys de l'urbanització Rosamar, de Santa Cristina d'Aro, ha despertat una allau de crítiques per part dels veïns, que asseguren que la construcció d'un hotel a primera línia de costa provocaria un impacte molt gran. Des de l'Ajuntament, però, ho desmenteixen, ja que expliquen que el nou edifici només es podria aixecar del nivell de carrer fins a una planta baixa, i que la resta de metres quadrats es destinarien a fer un aparcament soterrat.
 
Insisteixen que el propietari dels terrenys no pot destinar tots els metres quadrats a fer-ne un ús hoteler, i es comprometen a revisar el conveni per aclarir qualsevol punt que pugui ser ambigu.
 
L'Alcaldessa del municipi recorda que el pla d'ordenació urbanística municipal va compar amb molta participació ciutadana, i que es va aprovar inicialment per unanimitat.
 
L'Ajuntament també explica que no veuen cap inconvenient en què el projecte de la futura depuradora es quedi en l'emplaçament que s'havia dit inicialment, i que si des de l'urbanització ho volen tirar endavant, ells treballaran per aconseguir els permisos corresponents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient