El Parc dels Estanys esdevé punt de referència comarcal en l'observació d'aus

Unes 250 espècies d'aus conviuen en algun moment de l'any, sigui com a hàbitat habitual o com a punt d'estada durant les migracions, al Parc dels Estanys de Platja d'Aro. Com no podria ser d'una altra manera, la reserva natural ha sigut l'escenari per celebrar el Dia Mundial dels Ocells a través d'una programació didàctica entorn de la conservació de la flora i la fauna.

Durant el dia de diumenge es van desembolcallar un seguit d'activitats destinades al públic familiar. En aquest sentit, l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i el grup de Natura Sterna van organitzar observacions d'ocells assistides per experts, exposicions fotogràfiques, visites guiades amb ornitòlegs i botànics, així com un concurs de pintura naturalista. També es va instal·lar una zona de coneixement científic i un espai sostenible amb la presència d'empreses i entitats compromeses amb el medi natural.

El Parc dels Estanys va obrir les portes l'octubre del 2012, coincidint amb el Dia Mundial dels Ocells, i d'ençà que ha esdevingut un punt de referència d'observació d'aus en l'àmbit comarcal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient