La Fira Re-utilitza commemora el Dia de la Terra a Begur

Begur

Data: 21/04/2024

El mercat d'intercanvi de productes ha estat el principal atractiu de la Fira Re-Utiliitza. Amb motiu del Dia de la Terra, les Associacions de Família de les escoles de Begur i la llar d'infants, amb la col·laboració de l'Ajuntament i entitats, han organitzat diferents activitats perquè els nens prenguin consciència de la importància de donar una segona vida als objectes que no fan servir. 

El 22 d'abril és el Dia de la Terra. A Begur, aquest diumenge han volgut celebrar aquesta data amb la Fira Re-utilitza a l'Espai Mas d'en Pinc. Una fira que tenia com a proposta principal el mercat familiar d'intercanvi de productes. Allà els assistents han pogut substituir el que tenen a casa, a canvi d'un objecte que ells han deixat. Una manera d'involucrar als més petits en aquestes accions per donar una segona vida a tot el que tenim a casa.

A banda d'aquest mercat, l'espai també ha comptat amb activitats de pintura, un joc infantil i diferents activitats relacionades amb la terra i els animals.
El que es busca en aquest dia és inculcar als més joves les necessitats de cuidar el planeta, sigui reciclant, reutilitzant o tenint cura de l'entorn.

Des de les 10h s'ha vist gent voltant per les parades. A banda de les associacions de famílies de les escoles, els veïns també podien demanar tenir un espai al mercat. La Fira Re-utilitza és la primera vegada que se celebra i la rebuda ha estat positiva.

La fideuà popular ha servit per acabar un dia en què la importància de reutilitzar ha estat palesa a Begur.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient